RedBull X-Fighters 2005
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: KTM 250 SXF
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Film - opinia
Zdecydowanie odradzam zakup tego DVD !!!
Montaż fatalny - powtarzające się sceny. Ogólnie film NUDNY. Pastrana nie wykonał ANI JEDNEGO skoku - a reklamy sugerują że tam występuje - tylko jeden szczegół pominięto - on był w składzie sędziowskim!!!
Szkoda kasy - jeden z gorszych filmów MX jakie widziałem. PRZEREKLAMOWANY...
radez9
Montaż fatalny - powtarzające się sceny. Ogólnie film NUDNY. Pastrana nie wykonał ANI JEDNEGO skoku - a reklamy sugerują że tam występuje - tylko jeden szczegół pominięto - on był w składzie sędziowskim!!!
Szkoda kasy - jeden z gorszych filmów MX jakie widziałem. PRZEREKLAMOWANY...
radez9
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: YZ250F
- Kontakt:
Jak to u nas w kraju wsio przereklamowane ja też sądze że szkoda na to kasy.Większość scen zmontowanych w tym filmie dostępna w necie
Brak Domeny alternatywny adres http://mx.sq.pl
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Ja kiedyś kupowałem te gazetki typu Transworld Motcross, RacerX, Dirt Bike itp. ale jakoś szkoda mi wydawać 40 zł za gazete. Kupuje od czasu do czasu z 5 na rok i wystarcza. We Włoszech taka gazeta kosztuje 3 Euro . Jak zwykle widać, że w Polsce są chore ceny. A film o X-Games kosztuje 39 zł i czego się spodziewać za taką cenę? Jak chcecie coś lepszego to wydajcie 150 zł za Crusty Demons w orginale.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: KTM 250 SXF
Za 40 pln to ja się spodziewam czegoś więcej niż mam na http://video.google.com za darmochę....
A RB fighters nie spelniło nawet tak niewygórowanych oczekiwan....
radez9
A RB fighters nie spelniło nawet tak niewygórowanych oczekiwan....
radez9
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Kontakt:
Panowie, niebawem załoga MotoX.com.pl we współpracy z kilkoma zdolnymi, zaprzyjaźnionymi grupami MX z Polski oraz sponsorami, zrobi pierwszy polski film o MX/ FMX i dyscyplianch pochodnych. Zaraz po zebraniu i nakręceniu materiałów puścimy do netu trailer. Jestem ciekawy, co wtedy powiecie?
A tak przy okazji, to wszystkich serdecznie zapraszam do przesyłania do nas materiałów filmowych własnej produkcji (na płycie CD/ DVD). Jakość nagrania ma kluczowe znaczenie. Im lepsze, tym większe prawdopodobieństwo, że wykorzystamy i media się nim zainteresują. Jak będzie coś ciekawego, to dołączymy do filmu. Adres do wysyłki taki, jak w sklepie. Najchętniej przyjmiemy materiały typu upadki, wypadki, coś śmiesznego, coś spontanicznego, coś czego nie da się nakręcić na zamówienie. Oczywiście wszyscy zostaną wymienieni w filmie i będą podziekowania za pomoc.
Chcielibyśmy zainteresować media pokazywaniem MX/ FMX u nas w Polsce. Marzeniem jest jakiś regularny program, tak jak to jest z żużlem na Polsacie;-)
A tak przy okazji, to wszystkich serdecznie zapraszam do przesyłania do nas materiałów filmowych własnej produkcji (na płycie CD/ DVD). Jakość nagrania ma kluczowe znaczenie. Im lepsze, tym większe prawdopodobieństwo, że wykorzystamy i media się nim zainteresują. Jak będzie coś ciekawego, to dołączymy do filmu. Adres do wysyłki taki, jak w sklepie. Najchętniej przyjmiemy materiały typu upadki, wypadki, coś śmiesznego, coś spontanicznego, coś czego nie da się nakręcić na zamówienie. Oczywiście wszyscy zostaną wymienieni w filmie i będą podziekowania za pomoc.
Chcielibyśmy zainteresować media pokazywaniem MX/ FMX u nas w Polsce. Marzeniem jest jakiś regularny program, tak jak to jest z żużlem na Polsacie;-)
Nikasil.pl
-
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
-
- Moderator
- Motocykl: CRF 250 R 2009
- Kontakt:
Ten film ma być dostępny za darmo. Po to szukamy sponsorów na produkcję, żeby wszyscy mogli oglądać MX/ FMX i inne off-road`y zupełnie za darmo!!! Sponsorzy mają reklamę, a pasjonaci radość z oglądania i... nareszcie pierszy film w kolecji zupełnie legalny, który będzie można pobrać z netu lub kopiować od kolegów. Na początek będzie dostępny tylko dla TV lub gazety, jako dodatek. Jak oni go wykorzystają (też za darmo), to potem trafi jako freeware do Waszych rąk!
Nikasil.pl