Jaki trick juz wykonaliście???
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
odp
Mam to juz dosyć opanowane, z motorkiem mam doczynienia od 8-mego roku życia. Później miałem YAMAHE DT80 na której nauczyłem się skakać no i poźniej dosyć fajnie latałem. Później dostałęm DERBI SENDA 50 i moja zabawa ze skakaniem się skończyła przez kilka miesięcy zafascynoło mnie enduro jazda po lasach itp, poźniej było kilka motorków enduro, no i w tamtym sezonie kupiłem YZ nawyki które nabyłem na DT juz zanikły więc od początku musiałem przełamać strach przed skokiem no i dalej poszło gładko.
EVERYBODY POMARAŃCZE!!!!
-
- Rekord toru!
- Kontakt:
Re: odp
No to spoko, ale jednak jak będziesz miec okazję to zkołuj foto i wrzuć na forum.wojtek1788 pisze:Mam to juz dosyć opanowane, z motorkiem mam doczynienia od 8-mego roku życia. Później miałem YAMAHE DT80 na której nauczyłem się skakać no i poźniej dosyć fajnie latałem. Później dostałęm DERBI SENDA 50 i moja zabawa ze skakaniem się skończyła przez kilka miesięcy zafascynoło mnie enduro jazda po lasach itp, poźniej było kilka motorków enduro, no i w tamtym sezonie kupiłem YZ nawyki które nabyłem na DT juz zanikły więc od początku musiałem przełamać strach przed skokiem no i dalej poszło gładko.
DOLCE & GABBANA VIP ELITE#60
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
:)
nie ma sprawy, jak narazie musze sobie motorek sprawić bo YZ sprzedałem sąsiadowi szukam dalej setki ale z lepszego rocznika, dzisiaj koledzy jeździli ale zapomniałem aparatu jutro postaram się dożucic jakieś fotki.
EVERYBODY POMARAŃCZE!!!!
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
znam kolesia co kleji fajne tricki .Karol Knap napewno znaczie czołowy zawodnik w polsce
fotki zobaczyc mozecia na jego stronie http://www.knapracing.go.pl
jak robi hellklikera whipy can can nofooter itp
fotki zobaczyc mozecia na jego stronie http://www.knapracing.go.pl
jak robi hellklikera whipy can can nofooter itp
-
- Uzależniony od adrenaliny
- Motocykl: KTM SX125 2010
- Kontakt:
Ludzie onehandera czy onefootera to każdy zrobi!!! Tylko najważniejsze jest to w MX aby umieć skakać jak najszybciej i niżej a nie freestyle'owe tricki, po których można się ładnie z sezonu wyłączyć. Dlatego apel do wszystkich amatorów- Nieróbcie jakichś głupot. Dopiero jak się nauczycie to tak!!!-
Ja się już na tym przekonałem kiedy to whip'ie, który mam doskonale opanowany i na każdych zawodach go wykonuję poprostu motor wylądował mi na obojczyku łamiąc go!!!
Apeluje Dawid S.
Ja się już na tym przekonałem kiedy to whip'ie, który mam doskonale opanowany i na każdych zawodach go wykonuję poprostu motor wylądował mi na obojczyku łamiąc go!!!
Apeluje Dawid S.
KTM 125SX '10 :]
-
- Do odcięcia!
- Kontakt:
hehe dokladnie ja umiem no footera i sie nie podniecam jak glupi bop to proste jest, moj kolega robi supermena na rowerze zjazdowym ale takiego szybkiego hehe ale jest moze kiedys wyskocze na tor to zrobie jaka fote
LiFe FoR RiDe
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
Bike: WSK Wyczynowy sprzet kaskaderski, 450ccm, 50 osiolkow i wogule ogien z żupy
-
Autor tematumaromistrz
- Amator leśnych szlaków
- Kontakt:
Kozaków to było tu więcej, niektóży to sie do 360 przymierzali (nie będe podawać nicku)Kaze pisze:To zarzuć jakąś fotką bo chciałbym zobaczyć. I proponuje jeżeli piszecie o swoich trikach to wrzucajcie zdjecia bo kozaka który robił backflipa już mieliśmy także KONKRETY panowie. Pozdrokiedy to whip'ie, który mam doskonale opanowany
I też czekam na zdjęcia!!!!!!!
-
- Gdzie jest sprzęgło?