Luz na wahaczu - wymiana łożysk i koszty? [ROZWIĄZANY]
Luz na wahaczu - wymiana łożysk i koszty?
Mam pytanie ile będzie kosztowało wymienienie łożsk na wachaczu i ile kosztują łożyska????do yz 125 2002 prosze o odp
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: YZ250F
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Tutaj masz cene producenta zestawów naprawczych PIVOTWORKS a u nas na wsi to 2xwięcej,jest jeszcze polsko czeska firma ale nie pamiętam strony.
Brak Domeny alternatywny adres http://mx.sq.pl
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: CRF250, Monster
- Kontakt:
jeśli rozbierzesz swoje zawieszenie i z łożyskami pojedziesz do dobrego skelpu z łożyskami (albo znajdz taki w internecie) to dobiorą ci większość łożysk za polowę ceny albo i mniej. Czasem zdaża się, że łożysko jest nietypowe, wtedy pozostaje Pivot Works albo importer.
Kosztów ci nie podam ale możesz przyjąć, że będzie to oklolo polowy ceny za Pivot Works a łożyska będą równie dobre, więc gra jest jak najbardziej warta świeczki. Możesz tez dać motor do dobrego serwisu crossowego (patrz zakładka "serwisy/sklepy" i oni zrobią tak, że zapłacisz z robocizną tyle co za Pivota.
Kosztów ci nie podam ale możesz przyjąć, że będzie to oklolo polowy ceny za Pivot Works a łożyska będą równie dobre, więc gra jest jak najbardziej warta świeczki. Możesz tez dać motor do dobrego serwisu crossowego (patrz zakładka "serwisy/sklepy" i oni zrobią tak, że zapłacisz z robocizną tyle co za Pivota.
"Only the dead have seen the end of the war" - Plato
"Face your fears. Live your dreams"
"Face your fears. Live your dreams"
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
[ROZWIĄZANY]
nie wiem jak u ciebi ale u mnie w kx'ie( 88 rok to moze od tego czasu cos zmienili) na wahaczu nie bylo lozysk tylko tulejki takie (fachowo łozyska slizgowe). a wycignac, najlepiej dobrac odpowiedni rodzaj klucza nasadowego i w imadle to scisnac taka mini prasa ja tak wyciagalem i te i te
KX 125 rolezz
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Kontakt:
U mnie są tuleje i łożyska, tuleje są w miare dobre ale łożyska dostały wody i zardzewiały tuleje dobrze wyszły, ale nie moge poradzić sobie z łożyskami, szczególnie z tymi które są w miejscu mocowania kołyski do ramy, o numerach już nie wspomne, więc jeśli wieci jakie te łożyska mają symbol to dajcie znac...