Rozmiar tłoka - jak sprawdzić i dopasować właściwy wymiar?
-
- Mistrz prostej
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Panowie pytanie takie całkiem od czapy
Debile pseudo kupcy zatarli mi łożysko na korbie.
Wymieniam łożyska i korbe a tłok chce wsadzić ten sam, idealny to on nie jest ale dziur nie ma i pierścienie sie nie zapiekły, tylei też nic sie nie stało
jak wszdze ten stary tłok to musze go jakoś specjalnie docierać na rzecz tych łożysk?
Debile pseudo kupcy zatarli mi łożysko na korbie.
Wymieniam łożyska i korbe a tłok chce wsadzić ten sam, idealny to on nie jest ale dziur nie ma i pierścienie sie nie zapiekły, tylei też nic sie nie stało
jak wszdze ten stary tłok to musze go jakoś specjalnie docierać na rzecz tych łożysk?
Kawasaki KMX `96
Honda CR `01--->mały potworek
-
- Mistrz prostej
- Kontakt:
Sam nie wiem
Poszedł im olej ze skrzyni -ich wersja śmieszne w 2t olej powodem zatarcia łożyska
Brak płynu chłodzącego-dziwne dla tłoka prawie nic sie nie stało
GłóWNA PRZYCZYNA- ciemboły dolali chyba paliwa nie robiac mieszanki bo jak spuściłem to i nalałem do kosiarki to jakos dziwnie pracowała.Dodałem oleju i było git.
KMX to nie maszyna crossowa trzeba z czuciem a nie ciagle pełna .... (a dziwne bo jak ja jeździłem nic sie nie działo)
Poszedł im olej ze skrzyni -ich wersja śmieszne w 2t olej powodem zatarcia łożyska
Brak płynu chłodzącego-dziwne dla tłoka prawie nic sie nie stało
GłóWNA PRZYCZYNA- ciemboły dolali chyba paliwa nie robiac mieszanki bo jak spuściłem to i nalałem do kosiarki to jakos dziwnie pracowała.Dodałem oleju i było git.
KMX to nie maszyna crossowa trzeba z czuciem a nie ciagle pełna .... (a dziwne bo jak ja jeździłem nic sie nie działo)
Kawasaki KMX `96
-
- Amator leśnych szlaków
- Motocykl: Yz125
- Kontakt: