modele 2008
-
Big
- Amator leśnych szlaków

- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Dokładnie tak.robas597 pisze:Mi sie najbardziej podoba suzi pozniej ktm.
WR-ka okropna bleee
Suzuki zajebiste i ten fajniutki silnik...
KTM tez kosmos. Ale żłóte jest weselsze
Yamaha jak zwykle śmierdzi tandeta. Te blaszane wydechy, te kierownice jak od popularnrj 50 -tki
Robert
-
Daiman
- Amator leśnych szlaków

- Kontakt:
JAk dla mnie to to jest jakaś inna, drogowa wersja WR (która najprawdopodobniej nawet nie będzie dostępna na polskim rynku) albo model XT zmieni nazwę na WR. Wydaje mi się to niemożliwe, żeby to miało zastąpić dotychczasową WR. A co do wtrysku to wszystkie 450 '08 (przynajmniej te w Japonii) oprócz KX-F są na wtrysku. Honda nawet Cr-f 250 na wtrysku zrobiła.
A i jeszcze co do tych dodatków (czarnych felg i innych bajerów) to to są przecież motocykle fabryczne robione dla zawodników - wątpię żeby wszystko było w standardzie
To już się zmieniło jakiś czas temu kolego ... ;]robas597 pisze: Yamaha jak zwykle śmierdzi tandeta. Te blaszane wydechy, te kierownice jak od popularnrj 50 -tki. Ochyda. I ten wygląd jak XT 660
....
A i jeszcze co do tych dodatków (czarnych felg i innych bajerów) to to są przecież motocykle fabryczne robione dla zawodników - wątpię żeby wszystko było w standardzie
Ostatnio zmieniony wt, 12 cze 2007, 20:41 przez Daiman, łącznie zmieniany 4 razy.
-
Autor tematu4titu'd
- Mistrz prostej

na pierwszym zdjeciu to 250F, natomiast 450F juz w roczniku 2007 miala piekne czarne lagiSEBOOL pisze:Na dwóch zdjęciach jest z czarnymi a na pierwszym z normalnymi. Wątpie żeby były w standardzie ale pięknie sie prezentuje!czarne golenie lag, fele.... jakby błotnik tylni był czarny to normalnie pro kozak
pozdr.
-
Daiman
- Amator leśnych szlaków

- Kontakt:
Znalazłem jeszcze coś takiego :
http://www.transworldmotocross.com/mx/p ... 25,00.html
Białe czterosuwy Yamahy są boskie