modele 2008
-
Pacian
- Mistrz prostej

- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
- Status : Offline
Z tym amorem skretu to dali konkurencji kopa na nastepny sezon sie dobrze zastanowie co kupowac 
Yamaha YZ 250F 2008
http://www.bikepics.com/members/Pacian/
http://www.bikepics.com/members/Pacian/
-
Kaze
- Stewart? Zmienia mi opony!

- Motocykl: może kiedyś
Amor skrętu to bajer który w motocrossie według mnie jest niepotrzebny, do rajdów typu Baja jest za to niezbędny. No i w fmx sie przydaje ale też tylko w kilku przypadkach (no hander flip).
No ale zawsze coś, ludzie spojrzą - "o jest amor skrętu, mega zajebiste trzeba kupić Honde".
Haha ciekawe kiedy zaczną montować N2O i automatycznego pilota z funkcją inteligentnego cofania i podawania ciepłej kawy
No ale zawsze coś, ludzie spojrzą - "o jest amor skrętu, mega zajebiste trzeba kupić Honde".
Haha ciekawe kiedy zaczną montować N2O i automatycznego pilota z funkcją inteligentnego cofania i podawania ciepłej kawy
but only the devil responded cause god wasn't there...
-
gajowy
- Do odcięcia!

Husqa jest miód malina:)
Widać zmainy w ramie, całkiem inny tylny wahacz z innym systemem dźwigni. Czerwone malowanie dekla zaworowego-ech, Włosi...Mnie osobiście chwyta to za serce. Jak kiedyś dajbóg jakaś epidemia wytruje wszystkich leśników w pomorskiem, to aby uczcić ich zgon nabyłbym zapewne Hqv.
Widać zmainy w ramie, całkiem inny tylny wahacz z innym systemem dźwigni. Czerwone malowanie dekla zaworowego-ech, Włosi...Mnie osobiście chwyta to za serce. Jak kiedyś dajbóg jakaś epidemia wytruje wszystkich leśników w pomorskiem, to aby uczcić ich zgon nabyłbym zapewne Hqv.
Husqvarna CR 250 82`, Husqvarna SM 450R 08`, Beta Zero 125 91`.