Ludzie z bydgoszczy, inowrocławia, pakości, szubina i okolic
-
Autor tematupuzioartur
- Gdzie jest sprzęgło?
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
Ludzie z bydgoszczy, inowrocławia, pakości, szubina i okolic
Witam, znam sporo osób z mojej okolicy jeżdżących na motocrossie i z tego co się orientuje to większość jeździ po lasach i po torach w 2, 3 osoby. Może więc spotkali byśmy się tym bardziej, że mamy wakacje na jakimś wspólnym treningu, na początek na zachętę proponuje tor w Barcinie koło Żnina, jazda oczywiście za free, jestem właścicielem
. Co wy na to, jaki termin by wam pasował, ja bym proponował coś po południo, w tygodniu, zważywszy na fakt iż większość z nas jeździ strefę, lub pp w weekendy. Co wy na to
czy pasuje wam np. czwartek 18 sierpnia

-
- Moderator
- Motocykl: Husqa TE450 06/ FZ6S Fazer
- Styl jazdy: Enduro
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Re: Ludzie z bydgoszczy, inowrocławia, pakości, szubina i okolic
Wszystko fajnie że chcesz zaprosić do siebie ale niektórzy mają pracę i obowiązki co stanowi naprawdę znaczną przeszkodę z treningiem w środku tygodnia 

ADV/Adventure
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: SXF250, SX125,
Czesc Artur,super ze wychodzisz z taka inicjatywa!!! chociaz po cc w lidzbarku nie moge patrzec na moto i upal,moze Dawid mnie wyciagnie to bardzo chetnie bysmy ciebie odwiedzili,a tak nawiasem to jest duzo ludzi jezdzacych po lasach i jak im proponuje trening na torze bez obaw o sciganie z lesnikami,policja,spacerowiczami to dostaja paralizu,a na torze maja spokoj ,super atmosfere, mozliwosc rozwijania umiejetnosci nieraz pod okiem niezlych zawodnikow,np ostatnio na torze w Ostromecku byl Sebastian Banas,ktory wypowiedzial sie bardzo pochlebnie o tym torze!!!pasowal mu pod wzgledem fajnych skokow
Fifi masz zupelna racje,ale nieraz nalezy odpuscic sobie ciezka tyrke i skonczyc robote 2 godz wczesniej,aby spotkac sie razem i polatac wspolnie na luzie oprocz zawodow .Pozdrawiam wszystkich. Suchy. ps Artur podaj mi na pw nr tel bo nie wiem czy mam aktualny.

-
Autor tematupuzioartur
- Gdzie jest sprzęgło?
Jakby ktoś coś to tel 667289310 Jak będzie jakiś wo;ny weekend bez zawodów to również zapraszam
-
Autor tematupuzioartur
- Gdzie jest sprzęgło?
Re: do motobe
Nie ogarniam tego, zbyt skomplikowane jak dla mnie, a tak ap ropo to wbijaj na trening do mnie zapraszam, ponoć blisko mam, a tor jest hardcore dlugi szerokoki, jedna 2 hopy grubo ponad 20 metrów mają, a jednan to z 25 będzie miała teraz i rampa do freestyle jest.
-
- Gdzie jest sprzęgło?
- Motocykl: Yamy DT 125
motabe - dałeś zły link ... nie do galerii tylko do własnego zalogowanego profilu tak jakby
-
- Mistrz prostej
- Motocykl: YZ 250f
- Kontakt:
http://picasaweb.google.pl/motabe81/Toronto2504# mam jeszcze sporo fot z tych zawodów