tor 80 km od wrocławia
-
Autor tematuphillip
- Gdzie jest sprzęgło?

- Motocykl: Ktm 125sx
- Styl jazdy: Motocross
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Status : Offline
tor 80 km od wrocławia
Witam
Mam w planach zbudowac tor w POLANICY ZDROJU jest to 80 km od wrocławia w strone czeskiej granicy przejście KUDOWA ZDRÓJ
Tor miałby byc prawdziwego zdarzenia duze chopy itd wszystko profesjonalnie zrobione .
Założyłem ten temat ponieważ chciałbym zobaczyc ile osób było by chętnych na jazde !
Budowa toru to kwestia 3-4 dni biore tylko koparke i kogos kumatego i budujemy w ciagu paru dni tor ...
Mogły by sie odbywać tam zawody , otwarty 24h
Jeżeli będzie troszeczke osób zdecydowanych to taki tor powstananie !!
Mam w planach zbudowac tor w POLANICY ZDROJU jest to 80 km od wrocławia w strone czeskiej granicy przejście KUDOWA ZDRÓJ
Tor miałby byc prawdziwego zdarzenia duze chopy itd wszystko profesjonalnie zrobione .
Założyłem ten temat ponieważ chciałbym zobaczyc ile osób było by chętnych na jazde !
Budowa toru to kwestia 3-4 dni biore tylko koparke i kogos kumatego i budujemy w ciagu paru dni tor ...
Mogły by sie odbywać tam zawody , otwarty 24h
Jeżeli będzie troszeczke osób zdecydowanych to taki tor powstananie !!
-
kruszon
- Uzależniony od adrenaliny

- Motocykl: EXC-R 530
- Kontakt:
Re: tor 80 km od wrocławia
Siemano. Powiem Ci, że budowa takiego toru to nie takie hop siup! My we Wrocławiu budując własny tor musielismy włożyć sporo pracy i to nie była budowa w przeciągu 3-4 dni tylko 3-4 miesiecy
I nie wystarczy tylko koparka i kilka osob. trzeba w to wlozyc naprawde sporo pieniedzy i czasu. a i tak jeszcze tor nie jest skonczony... no ale zbliżamy sie juz ku końcowi.
<<WROCŁAWSKI KLUB MOTOCROSSOWY>> DOŁĄCZ DO NAS!
www.motocross.wroclaw.pl
https://www.facebook.com/motocross.wroclaw
www.motocross.wroclaw.pl
https://www.facebook.com/motocross.wroclaw
-
Dawid_tc450
- Amator leśnych szlaków

- Motocykl: crf 250
- Podziękowania: 1 raz
W 3 czy 4 dni nie zbudujesz toru jedna koparką...poprostu nie jestes w stanie.. ja tez buduje swoj tor juz dosyc dlugo...na jedna porządna duża trumne potrzeba okolo 40 przyczep ziemi a moze i wiecej..zeby wybudowac tor tak jak kolega wyżej mowi potrzeba jest troche kasy i owiele wiecej czasu..zwłaszcza jak tor ma byc profesionalny.
-
Autor tematuphillip
- Gdzie jest sprzęgło?

- Motocykl: Ktm 125sx
dzieki za odpowiedzi tak jak mowicie licze się z tym ze potrzeba duzo ziemi pracy itd
U mnie na budowie jest bardzo duzo ziemi ktora zostala po budowie stawu przyczepke mam koparke własną ma mój ociec wiec sprawa jest ułatwiona .Wystarczy że bede woził przyczepką troche ziemi i krok po kroku będzie to powstawalo
Mam tez prośbe do was czy moglibyście podsyłać jakies projekty torów jak sobie to wyobrażacie wiadomo każdy ma inna wyobraźnie i może pomoglibyście mi realizacjii tego .. ; )
U mnie na budowie jest bardzo duzo ziemi ktora zostala po budowie stawu przyczepke mam koparke własną ma mój ociec wiec sprawa jest ułatwiona .Wystarczy że bede woził przyczepką troche ziemi i krok po kroku będzie to powstawalo
Mam tez prośbe do was czy moglibyście podsyłać jakies projekty torów jak sobie to wyobrażacie wiadomo każdy ma inna wyobraźnie i może pomoglibyście mi realizacjii tego .. ; )
-
Marcel RX
- Mistrz prostej

- Motocykl: Yamaha YZF 450
- Kontakt:
Jesli taki Tor powstanie to napewno sie zjawie:) predzej czy pozniej ale wpadne na bank:) a naprawde budowa takiego toru to jest ciezka praca. JA z Kumplami zrobilismy 3km TEST CROSS (z Enduro) w 4 soboty po 4godziny:) a to tylko trasa bez hopek itd:) ale trzymam kciuki i Oby CI sie udalo;) pozdrawiam!
Enduro Team Wiry..
Młode Chlopaki wielkiej pasji z ogromnymi marzeniami...
Młode Chlopaki wielkiej pasji z ogromnymi marzeniami...
-
ravwen
- Mistrz prostej

- Motocykl: YZ250F
- Kontakt:
jak będzie ciekawy to odemnie kolega tam będzie wpadał bo on tylko przeważnie po torach jeździ
-
Julekmx2
- Amator leśnych szlaków

- Motocykl: kxf 250 08', YZ 125 sprzedam
- Kontakt:
Ja mieszkam w jeleniej górze wiec nie ma probleemu ! i napewno z 10 osob z mojej oklocy sie znajdzie 
-
rauri
- Mistrz prostej

- Motocykl: zielone 250 2t
- Kontakt:
Siem,jesli bedziesz zdecydowany do rozpoczecia robót tego toru odezwij sie a napewno wpadne z paroma kumplami i chetnie ci pomozemy az tak daleko do ciebie nie mamy:) pozdro
była dt 80/110 ktm exc 125:)
yamaszka tdr 125,
gadzina yz 125
a obecnie kawa:)
yamaszka tdr 125,
gadzina yz 125
a obecnie kawa:)